※4人前のイメージ

Aged beef steak
STEAK HOUSE AGED

You can enjoy "mold-free aged meat" that maximizes the flavor and taste of the meat.

This is an American-style aged steakhouse with high ceilings and an open feel, nestled in the middle of the forest.
We use "mold-free aged meat" which condenses the flavor and taste of the meat to the maximum. We have pursued
a cooking method to ensure that you can enjoy this special aged meat to the fullest.
Please enjoy the steaks that can only be tasted here.
In addition, the in-store sommelier has prepared a selection of wines that go well with aged meat. Please enjoy the marriage of meat and wine.

第8回かなでのコンサート

The 8th Kanade Concert
2025.5.18

Bandoneon & Oboe
with special dinner

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ホタルイカとホタテのドリア

ホタルイカとホタテのドリア

期間限定販売
2025/3/20(木)~4/6(日)

紅ほっぺと白ワインジュレ

期間限定デザート
紅ほっぺと白ワインジュレ

甘味と酸味のバランスの良い
紅ほっぺを使ったデザート

期間限定販売
2025/2/10(月)~2/24(月)

週末限定かきグラタン

三重県志摩産 的矢かきグラタン
週末限定販売中

牡蠣作りに適した的矢湾で育った
的矢かきを使用したグラタン
サラダ・スープ・珈琲or紅茶付き
2,600円(税込)

ローストビーフ弁当

Roast beef bento
2,100 yen (tax included)

We accept reservations from 1 piece.
*Please make reservations 3 days in advance.
*For 10 pieces or more, please make reservations 5 days in advance.
*We may not be able to meet your request depending on the number of pieces.
*Garnishes will depend on the stock.

週末数量限定の的矢かき

三重県志摩産 的矢かき
2024.11.29より
週末数量限定発売

牡蠣作りに適した的矢湾で育った
甘味・旨味・塩味のバランスの良い
的矢かき

グランピング開業による全施設オープン記念キャンペーン

11月16日にフォレストグランピングが開業しました。これを記念して、キャンペーン期間中にステーキハウスエイジドご利用のお客様にささやかなプレゼントをご用意いたしました。

キャンペーン期間

2023年11月16日(木)から12月10日(日)

対象者

上記キャンペーン中にステーキハウスエイジドをご利用のお客様

内容

ランチ :期間限定の熟成肉トライアルランチを提供
ディナー:コースご注文の方にお飲み物1 杯をプレゼント


トライアルランチ
2,980円(税込み)
・グリーンサラダ
・本日のスープ
・熟成肉のステーキ・マッシュポテト・パンまたはライス
Commitment to "mold-free aged meat"

Mold-free aged meat using two methods: [far-infrared rays x negative ions] and [enzymes x time]. This method brings out the flavor and umami of the meat.
「無カビ熟成肉」へのこだわり

【遠⾚外線×マイナスイオン】【酵素×時間】の2つの⽅法を⽤いた無カビ熟成⾁。このこだわりによってお肉が持つ旨味と風味が大幅に引き出すことができるのです。

Pursuit of cooking techniques

To ensure you can enjoy our specially aged meat, our steaks are crispy and our roast beef is cooked to the perfect temperature. You can only enjoy this taste here.。
Pursuit of cooking techniques

To ensure you can enjoy our specially aged meat, our steaks are crispy and our roast beef is cooked to the perfect temperature. You can only enjoy this taste here.
INFORMATIONbasic information
Business hours
(April to October)
Lunch 11:00~15:00 (LO 14:00)
Dinner 17:00~21:00 (LO 20:00)
(November to March) Lunch 11:00~16:00 (LO 15:30)
Dinner 17:00~21:00 (LO 20:30)
Closed: Same as the regular closing days of Kanade no Mori
Number of Seats 68 seats (54 seats inside, 14 seats on the terrace)
Free Wi-Fi available within the facility
Reservations can be made by phone.
9:00~17:00…☎0557ー55ー7200
*Please press 2 after the automated voice message.
17:00~翌9:00 … the following morning...After-hours reception:☎050-1808-4439 (Reservations can only be made for seats. *An automated voice message will be sent.)
*Regarding bringing in wine... Corkage fee: 3,000 yen per bottle
INFORMATION基本情報
営業時間 (4月~10月) ランチタイム 11:00~15:00 (LO 14:00) ディナータイム 17:00~21:00 (LO 20:00)
営業時間 (11月~3月) ランチタイム 11:00~16:00 (LO 15:30) ディナータイム 17:00~21:00 (LO 20:30)
ディナータイム営業は金・土・祝前日及び連休中 →詳細はこちら
定休日 施設の営業に準ずる
座席 68席(店内54席、テラス14席)
施設内Free Wi-Fi有り
ご予約はお電話にて承ります。 TEL:0557-55-7200 (9:00~17:00、※店舗へのお問合せは、自動音声の後に2番を押して下さい。)時間外受付窓口:050-1808-4439 (17:00~翌9:00、お席のみご予約いただけます。 ※自動音声の対応です。) ※ワインの持込について… 持込抜栓料:3,000円/1本